6-08-2014 Negen les klanten aan de start op fries kampioenschap

 

 

Het is alweer zover de friese kampioenschappen komen er weer aan. Zelf mag ik zaterdag aan de start verschijnen met Oscar in de klasse M1. Helaas is mijn voorbereiding dit jaar niet helemaal super. Klein ongelukje gehad waardoor we een lichte hersenschudding opliepen en dan is paard rijden niet heel fijn. Toch gaan we kijken of we zaterdag een nette proef neer kunnen zetten!

 

Donderdag komen Danielle Koster en Esther de Schiffart aan de start. Beide hebben ze net de overstap naar de paarden gemaakt. Na nog maar enkele wedstrijden gereden te hebben met hun jonge paarden verschijnen ze al op de kampioenschappen! Al een hele prestatie! Ook Hiske Gietema mag Starten donderdag in de klasse L1 met Wiggele fan Boazum. Wiggele werd in 2011 met mij al reserve kampioen in deze klasse. Kijken of hij deze titel nogmaals binnen kan slepen!

 

Deze dag zal Fleur Dijkstra met haar pony Tinka een poging doen in het spring parcour.

 

Vrijdag komen de pony’s aan de start.  Berber Halman mag al vroeg van start vrijdag in de klasse B. Met haar E pony is ze nog niet lang een combinatie maar ze hebben al heel wat winstpunten binnen weten te halen. Femke bouwer start ook in de klasse B maar dan bij de C pony’s. Dewi Hakze is er ook vroeg bij vrijdag op haar 2de L2 wedstrijd wist ze zich al te selecteren voor het kampioenschap welke haar 3de L2 wedstrijd zal zijn.  Liesbeth de Groot zal met haar B pony Hedith hier haar laatste kampioenschap rijden daarna zal ze verder gaat op haar grotere pony. Ze start in de klasse M2. Nieuwe lesklant Amarins Halman komt aan de start met haar B pony in klasse L2. Ook voor haar was de voorbereiding niet perfect, pas sinds kost zit ze weer op haar pony na haar sleutelbeen gebroken te hebben.

 

 

Ik wens jullie allemaal heel veel succes!!