10-08-2014 Les klanten succesvol op Fries Kampioenschap

 

De drie dagen friese kampioenschappen zitten erweer op!

 

Helaas was het voor mijzelf dit jaar niet zo’n succes, we hadden natuurlijk ook al geen goeie voorbereiding en waren dan misschien niet helemaal in topvorm maar de punten vielen toch ook wel iets tegen. We gaan met Oscar nu lekker verder werken en kijken of we het indoor seizoen in het Z kunnen starten.

 

Gelukkig scoorden de les klanten wel super!

 

Zo werd Esther de Schiffart FRIES KAMPIOEN in de klasse B paarden! Echt een top prestatie na nog maar zo weinig wedstrijden met dit paard te hebben gereden. Dat geldt ook voor Danielle Koster die in de zelfde rubriek met haar jonge paard heel knap vierde werd!

 

Bij de pony’s werden ook mooie scores behaald. ┬áZo werd Amarins Halman reserve kampioen in de klasse L2 cat. B en nichtje Berber Halman scoorde in de klasse B in het ochtend programma een mooie derde plaatst en mocht ze in het middag programma finale rijden. Helaas had haar pony er toen niet zoveel zin meer in en moest ze uiteindelijk genoegen nemen met een 11de plaats. Wat natuurlijk ook erg goed is!

 

Femke Bouwer reed met haar C pony een keurige B proef, dit werd ook beloond met winst en een mooie 6de plaats.

Voor Dewi Hakze vielen de punten een beetje tegen, Ze reed een erg nette proef maar het is toch best lastig om je derde L2 wedstrijd op een fries kampioenschap te rijden.

 

Allemaal super gedaan dames! Gefeliciteerd met jullie behaalde resultaten!